Na naszym youtubowym kanale właśnie wylądował nowy odcinek kulinarny. Mops i Gosia Szakuła przygotowali kopytka konopne.
WeedWeek x Smiling Spoon
Suplementacja kannabinoidami za pomocą jedzenia to najzdrowsza forma przyjmowania tego co najlepsze z konopi. W związku z tym, w tym roku rozpoczęliśmy serię gotowania z marihuaną. Za merytoryczną części naszych przepisów odpowiedzialna jest między innymi Gosia Szakuła – autorka książki „Konopie i marihuana w kuchni”. Gosię możecie kojarzyć również z blogu „Smiling Spoon”. Jeżeli szukacie ciekawych przepisów i porad odnośnie konopi, to wpadajcie na jej stronę i profile w social mediach.
Kopytka Konopne
Tym razem na nasz kanał trafił przepis na kopytka konopne. Kopytka to potrawa, która gości chyba we wszystkich polskich domach. Można je jeść zarówno na słodko, jak i na wytrawnie. Według nas jest to super przepis, który może zainteresować również wasze mamy/babcie/ciocie. Oczywiście, musicie pamiętać o tym, że kannabinoidy dostarczane za pomocą jedzenia działają o wiele mocniej. Osoby, które będą spożywać potrawy z dodatkiem konopi zawsze powinny być tego świadome!