Na naszym youtubowym kanale właśnie wylądował nowy odcinek kulinarny. Mops i Gosia Szakuła przygotowali kopytka konopne.
WeedWeek x Smiling Spoon
Suplementacja kannabinoidami za pomocą jedzenia to najzdrowsza forma przyjmowania tego co najlepsze z konopi. W związku z tym, w tym roku rozpoczęliśmy serię gotowania z marihuaną. Za merytoryczną części naszych przepisów odpowiedzialna jest między innymi Gosia Szakuła – autorka książki „Konopie i marihuana w kuchni”. Gosię możecie kojarzyć również z blogu „Smiling Spoon”. Jeżeli szukacie ciekawych przepisów i porad odnośnie konopi, to wpadajcie na jej stronę i profile w social mediach.
![Kopytka konopne](https://b3229709.smushcdn.com/3229709/wp-content/uploads/2021/12/EEAE6051-2C9C-4699-A474-E3EF17150BCC-1024x729.jpeg?lossy=2&strip=1&webp=1)
Kopytka Konopne
Tym razem na nasz kanał trafił przepis na kopytka konopne. Kopytka to potrawa, która gości chyba we wszystkich polskich domach. Można je jeść zarówno na słodko, jak i na wytrawnie. Według nas jest to super przepis, który może zainteresować również wasze mamy/babcie/ciocie. Oczywiście, musicie pamiętać o tym, że kannabinoidy dostarczane za pomocą jedzenia działają o wiele mocniej. Osoby, które będą spożywać potrawy z dodatkiem konopi zawsze powinny być tego świadome!